Les Creps Bretones CREPERIA

Creperia bretona itinerant • Des de 2015

Què fem

Som una creperia bretona itinerant.

Ens movem per diferents poblacions de Catalunya elaborant “crêpes” i “galettes bretonnes”.

Per què Les Creps Bretones? Doncs perquè no només fem “crêpes” dolces de sucre, de melmelada o de Nutella… També fem “galettes bretonnes”, elaborades amb farina de fajol o farina sarraïna i les farcim amb diferents formatges, amb sobrassada i mel, amb pernil dolç i formatge, amb botifarra, amb bolets …. La galette és tan versàtil que permet mil farciments, tots igual de bons.

A més, no té gluten i no li posem llet, això fa que les persones amb intolerància al gluten i la lactosa en puguin menjar sense problemes.

També disposem de creps dolces sense Gluten ni LACTOSA ni OU i les fem a part per evitar la contaminació. Som una creperia  gluten free.

I a partir d’ara incorporem a la carta la crema d’avellanes piamonteses sense OLI de PALMA. per tant podem dir que també som palm oil free.

Us presentem la nostre food truck!!

Però també fem més coses….

Teniu una festa, un sopar, una trobada amb amics, una celebració, un casament, …

i voleu una cosa diferent?

Venim i us muntem la creperia només per a vosaltres, en exclusiva per poder menjar crêpes i galettes tranquil·lament mentre celebreu el vostre esdeveniment, podem venir amb la Food Truck o montar un stand a l’interior d’una sala.

Demaneu-nos pressupost sense compromís.

Segur que arribarem a un acord.

© 2020 Les Creps Bretones CREPERIA