QUÈ FEM?

Som una creperia bretona muntada en una food truck.

Ens movem per diferents poblacions de Catalunya elaborant creps i “galettes bretonnes”.

Per què Les Creps Bretones? Doncs perquè no només fem creps dolces de sucre, de melmelada o de Nutella… També fem creps salats,  la “galette bretonne, elaborades amb farina de fajol o farina sarraïna i les farcim amb diferents formatges, amb sobrassada i mel, amb rostit de pollastre, amb bolets…

Tastets creps
tastets
Tastets de creps dolces
La Galette és tan versàtil que permet mil farciments, tots igual de deliciosos i especials.
A més, no té gluten i no li posem llet, això fa que les persones amb intolerància  al gluten i la lactosa en puguin menjar sense problemes.

La nostra creperia està certificada per lAssociació de Celíacs de Catalunya conforme seguim tots els protocols per poder elaborar creps per persones amb al·lèrgia al gluten. Disposem de carta de creps sense gluten ni lactosa ni ou i les fem a part per evitar la contaminació.

celiacs_2024

Us presentem la nostra Foodtruck!!

És un remolc que simula un carruatge antic, fa 3 metres de llarg i complim amb totes les normatives  sanitàries, a més tenim un espai separat on elaborem les creps sense gluten.

creperia-foodtruck

Però també fem més coses….

Teniu una festa, un sopar, una trobada amb amics, una celebració….

Us caseu? Us fem l’àpat o venim al ressopó…

Ets una empresa i necessiteu un catering, un pica pica…

i voleu una cosa diferent?

Venim i us muntem la creperia només per a vosaltres, en exclusiva per poder menjar creps dolces i salades tranquil·lament mentre celebreu el vostre esdeveniment, podem venir amb la Foodtruck o muntar un estand.

Demaneu-nos pressupost sense compromís.